Webshop

[Bok, inbunden] Jättarnas Frön

VILD017
160.00kr
Finns i lager
1
Produktdetaljer
Vildhallon: VILD017

Henrik Wallgrens postapokalyptiska roman ”Jättarnas Frön” är en rå framtidsskildring som kan beskrivas som en svensk Mad Max som möter Waterworld och Röde Orm - allt marinerat i hårdkokt Pulp-litteratur och rysk dystopitradition.

I ”Jättarnas Frön” följer vi den ärrade öbon Enöras resa i ett kargt och ogästvänligt Norden. I spillrorna av den gamla civilisationen försöker människor göra sitt yttersta för att överleva i jakten på trygghet, värme, föda och medmänsklighet.

Omslaget till ”Jättarnas Frön” är illustrerat av Anton Vitus Westerlund som även är inblandad i arbetet med brädspelet Die Zombiejäger och en aning i nyutgivningen av brädspelet Drakborgen.


Om författaren:

Henrik Wallgren är nog mest känd som frontman i det post-apokalyptiska-popbandet ORO som skapade scentekniska och musikaliska storverk när random hipster i Majorna ännu inte hade tagit sina första simtag i Plaskis på Mariaplan. Han är också känd för det gränsöverskridande och post-apokalyptiska kulturprojektet Futuredrome som blandade kulturformerna levande rollspel, musikfestival och konsthappening.

Läs mer här ---- > https://vildhallon.com/bocker/vildhallon-valkomnar...

Om boken [uppdateras löpande]

Titel: Jättarnas Frön
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Omslag: Hårdpärm
Antal sidor: 132
Förlag: Vildhallon
Författare: Henrik Wallgren
Författarfoto: Kalle Sanner
Omslag: Anton Vitus Westerlund
Layout och sättning: Adam Yngvesson
Dimensioner: 131 x 201 mm
Vikt: 237 gram
ISBN: 978-91-986394-1-4

Spara denna produkt för senare användning