Webshop

[Partykortspel] NätTrollz!

VILD006
160.00kr
Finns i lager
1
Produktdetaljer
Vildhallon: Brädspel

NätTrollz! är ett partykortspel för 2 till 5 spelare (man kan vara fler men då minskas valmöjligheterna något) från 10 år. I spelet axlar man rollen som ett nättroll med ett enda syfte – vinn eller förstör så många diskussionstrådar som möjligt på just din sociala internetplattform.

En spelare vinner en diskussionstråd genom att spela ut en bild på en Gullig Kattunge i tråden. Den spelare som har domderat ihop flest poäng när alla fem kattbilder är spelade, vinner hela kvällen och kan lugnt logga ut med tangentbordet intakt. De kort man har kvar på handen vid spelets avslutning ger minuspoäng, man vill därför aldrig låta ett bra argument gå förlorat!

Första upplagan av NätTrollz! är slutsåld. Andra upplagan som nu säljs i webshopen ges ut av Eloso Förlag.

Det här är spelet som alla internetkrigare har väntat på! Det är också spelet för alla oss som konstaterat att tjafs på internet inte leder någon vart. Sedan var det det där med bilder på gulliga kattungar... bevisligen är det den högsta formen av terapi i en tid då folk filmar sig själva med mobilkamera mer än världen omkring oss.

Bilden ovan kommer från första slutsålda upplagan av NätTrollz! som blev finansierat via Kickstarter. Läs mer om spelet här: https://www.kickstarter.com/projects/dristig/nattr...

Bloggen SpelKult har förhandsrecenserat NätTrollz! : http://spelkult.se/recension-nattrollz/

Boardgames with Niramas har också testat spelet:

Speltidningen Fenix recenserade första upplagan av NätTrollz! i Nr 3 2018 och gav det höga betyget 15 av 20:


Spelpodden Älska Spel har också testat NätTrollz! och gav spelet betyget 4 av 5. Ur kommentarerna nämns bland annat det här:

Ett jätteroligt spel! Fantastiska illustrationer! Simpel spelmekanik! Lätt att spela! Ganska välbalanserat! Ett spel som går undan! Ett partyspel för källkritiska! UNO version 3.0! Ett aktuellt ämne på ett roligt sätt! Hög igenkänningsfaktor! Träffsäkert i det här internetklimatet!

Här kan man lyssna på hela recensionen [börjar 01:11:45]:
http://www.alskaspel.se/uncategorized/avsnitt-34-retrosnack/

NätTrollz! består av 82 vackert illustrerade spelkort gjorda av Göteborgsbaserade Jan Kustfält. I den stilrena spelboxen av hårdkartong medföljer också ett regelhäfte i färg på åtta sidor.

Spara denna produkt för senare användning