Webshop

[Rollspel - Expansion] Skjut dom i huvudet - Skräcken på Östra

VILD028
189.00kr
Finns i lager
1
Produktdetaljer
Vildhallon: VILD028
”Välkomna till oss. Har ni blivit bitna, vad är det för skrapsår? Ja, ni behöver klä av er nakna, men ni kan välja vem som granskar er, om det gör er mer bekväma. Det är inget personligt, men vi har lärt av våra misstag. Sjukhuset? Nej, dit går ingen av oss längre. Vi har skickat dit flera patruller men ingen av dem har kommit tillbaka utan stora förluster. Men visst, vi är i behov av resurser. Penicillin, smärtstillande och operationsutrustning hade verkligen ökat överlevnadschanserna för vår lilla bosättning. Ni? Förlåt att jag skrattar, men ska ni ta er in där? Alltså, vi har skickat fullt utrustade och tränade överlevare in dit, i bättre skick än er. Vad får er att tro att ni skulle lyckas? Ödet? Gud? Tur? Jaja, om ni lyckas kan vi snacka om den där dealen sen, absolut. Här, ta lite extra ammo, det kan vi bjuda på. Vem vet, påven har ju en rolig hatt trots allt ...”


Skräcken på Östra är skrivet av Moa Frithiofsson och är den andra fristående expansionen till Skjut dom i huvudet – rollspelet. Här finner du bland annat en ny stereotyp, två riktigt feta scenarion fulla av spelöppningar och platser att utforska. Dessutom får spelarna chansen att återigen stifta bekantskap med en viss person ...


---
Skjut dom i huvudet är ett DIY-projekt i bästa punkanda, skrivet av Tobias Hadin/Antiprenör och ges ut i samarbete med Vildhallon.

OBS! För att använda expansionen krävs rollspelet Skjut Dom i Huvudets grundregler. Tärningar medföljer ej.

---
Fakta om expansionen Skräcken på Östra:


Titel: Skjut Dom i Huvudet : Skräcken på Östra
Ålder: från ca 12 år
Format: Häfte
Språk: Svenska
Författare: Moa Frithiofsson
Redaktör: Adam Yngvesson
Huvudredaktör: Tobias Hadin [Antiprenör]
Formgivare: Rebecca Davidsson
Illustratörer: William Liberto, Johnny Swedlund, Anders Muammar och Erik Malm
Omslagsillustratör: Petra Brandström

Antal sidor: 60

Förlag: Vildhallon
Dimensioner: 148 x 210 mm
Vikt: ca 150 gram
ISBN: 9789198639476
Releasedatum: 20230201

Hemsida: https://www.skjutdomihuvudet.se/

Spara denna produkt för senare användning