Böcker

Rim & Reson får betyget 4 av 5 i BTJ

Nyutgivningen av Christina Kjellssons låtskrivarbok Rim & Reson får betyget 4 av 5 i senaste numret av BTJ-häftet (nr 17, 2022). Lektör Rickard Lindholm skriver bland annat att:

”Christina Kjellssons språk är såväl välskrivet som lättläst. Det märks att det är en rutinerad skribent som för pennan. Författaren har förmågan att med enkla och pedagogiska medel förklara och motivera olika aspekter av låtar och låttexter och hur man som textförfattare bygger upp spänningar, igenkännbarhet och sångbarhet. Kjellsson går även igenom olika faror och snubbeltrådar som textförfattaren riskerar att fastna i och hur man undviker dem. Boken är full av handfasta råd om exempelvis sångbarhet, rim, bildspråk, metaforer och mycket annat.”

En bra recension i BTJ-häftet brukar resultera i att en bok beställs av landets olika bibliotek vilket är mycket positivt. Vi tackar alltså för dessa fina ord och påminner bokhandlare, återförsäljare, bibliotek osv att Rim & Reson går att beställa via Stjärndistribution tillsammans med Vildhallons övriga böcker. Som privatperson beställer man enklast Rim & Reson direkt i Vildhallons webshop eller här nedan:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.