event

Lite events nu i slutet av 2022

Snart är året till ända men vi ska allt hinna med ett antal events som Vildhallon medverkar på såhär i slutet. Vi börjar med det viktigaste: VILDHALLON EXPO 2022. Detta är ju förlagets återkommande fest som både innehåller författarsamtal, en återblick på det gångna året och lite om vad som kommer hända framöver. Förra året ställdes denna happening in i sista stund på grund av pandemin men i år kör vi! Programmet är inte bokat i sin helhet men det som är klart är att ett gäng av Vildhallons olika kreatörer finns på plats och man kan ta tillfället i akt och inhandla sina julklappar.

VILDHALLON EXPO 2022 går i år av stapeln Söndagen 11 december kl 17.00 – 21.00 på Göteborgs Litteraturhus (Järntorget). Följ eventet på facebook för exakt program framöver. Varmt välkomna till det!

Den 3 december 2022 kl 18.00-20.00 drar Vildhallon iväg till Stockholm och Bonden Bar för att ordna en poesikväll med Tomas Haglund och Thor Rutgersson. Kvällen presenteras av Mimmi Bodén Nordström från Stockholm poet society och indieförlagsbossen Mattias Dristig finns även på plats och berättar om förlaget och dess olika utgivningar. Kom förbi, svinga en bägare och känn dig välkommen till vildhallonsnåret! Facebookeventet till denna kväll hittar man här.

Men inte nog med det. Den 3 december medverkar även Vildhallon på Nördarnas julmarknad i Solnahallen kl 11.00 – 15.00. Läs mer om det här.

Nu närmast ligger även Torslanda Bokmässa lördagen den 26 november 2022. Vildhallon finns självklart på plats! Läs mer om tider osv här.

Och för er som vi inte träffar på någon av ovanstående events … glöm inte av att beställa julklapparna i god tid via webshopen. God jul!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.