event

Inbokade events framöver

Vildhallon ger sig ut på vägarna en aning framöver. Följande datum är hittills spikade:

14/5: Brädspelsmania

Föreningen Spel i Väst arrangerar ett minikonvent på Restaurang Västan i Trollhättan. Vildhallon finns på plats och säljer spel och böcker. På plats kommer man kunna testa på några av Vildhallons spel. För mer information, öppentider, kostnader osv så hänvisas till eventet på facebook.

15/5: Majornas bokmässa

Tillsammans med ett gäng andra förlag äntrar Vildhallon gamla Sjömanskyrkan på Stigbergstorget i hjärtat av Majorna. En lokal bokmässa med mycket hjärta utlovas. Läs mer om tider osv på hemsidan.

4/6: Vildhallon Expo på Beerium

Vildhallon Expo är ju vår officiella förlagsfest som även är öppen för allmänheten. På grund av Covid-19 har denna varit inställd de senaste åren, men nu kör vi den alltså i samarbete med vännerna bakom bryggeriet Beerium i Ale. Ett fullspäckat program utlovas. Ni som har varit med förut vet vad ni har att vänta er: musik, olika författarsamtal och en förlagschef som går omkring och spricker av stolthet. Se Vildhallons sida på facebook framöver för exakt innehåll. Vi öppnar däremot portarna klockan 13.00 och håller på fram till 19.00.

22 – 25/9: Göteborgs bokmässa

Äntligen är Göteborgs bokmässa tillbaks! Vildhallon finns självklart på plats som utställare även i år.

26/11: Torslanda Bokmässa

När hösten börjar ruska på drar Vildhallon iväg till Torslanda. Det här är en ny bekantskap för Vildhallon och mer information kommer när det närmar sig. Torslanda Bokmässa arrangeras av Talluddens förlag och man kan läsa mer på deras hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.