event

Events under hösten och vintern 2023

Vildhallons spikade events, mässor och konvents under höst och vinter 2023 är nu spikade. Hoppas att vi ses framöver!


28 sept – 1 okt Göteborgs bokmässa (Göteborg)
En av årets största händelser! I år har vi växlat upp en aning och delar en större yta mer centralt tillsammans med Daniel Letho AB. Vi finns i monter A01:02.
Länk: https://bokmassan.se

30 sept Trollcon (Trollhättan)
Vildhallon kommer medverka med ett lite mindre utbud med fokus på just spel. Felix Falk kommer vara på plats och visa upp brädspelet Springvikarierna och det kommer vara möjligt att speltesta hans kommande brädspel Snille & Skrivkramp. Frederik Strömberg är också närvarande och visar upp familjebrädspelet Klostermust.
Länk: https://prod.studieframjandet.se/…/septe…/trollcon-2023/

28 okt Games and Geek Market (Göteborg)
Vildhallon finns på plats med hela sortimentet. Dessutom medverkar Felix Falk och visar upp brädspelen Snille & Skrivkramp och Springvikarierna. Det kommer tyvärr inte vara möjligt att speltesta dessa väl på plats då ytan är begränsad.
Länk: https://www.thisisgothenburg.com/…/games-amp-geek-market

3-4 nov Borås Spelkonvent – BSK (Borås)
Jupp! Vildhallon finns representerat med ett aningen mindre utbud på anrika BSK. Dessutom finns även Frederik Strömberg och Felix Falk på plats om man vill speltesta något av deras brädspel.
Länk: https://bsk.armagedon.se

9-10 dec SciFiWorld (Göteborg)
I december återkommer maffiga SciFiWorld till Göteborg efter pandemin och lagom till julhandeln. Vildhallon finns på plats med hela sortimentet!
Länk: https://billetto.se/e/scifiworld-goteborg-biljetter-868427

15 dec Vildhallon Expo (Göteborg)
Förlagets årliga förlagsfest med panelsamtal, mingel och annat smått och gott går av stapeln på Göteborgs Litteraturhus vid Järntorget. Vi tror att vi öppnar runt kl 18 och håller på tills sena timmen, men ha koll på Vildhallons sida på Facebook eller eventet.
Länk: TBA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.