Spelutveckling

Följ Snille & Skrivkramp på Kickstarter!

Vi har arbetat flitigt i bakgrunden en längre tid med Felix Falks kommande kortspel Snille & Skrivkramp. Spelet har ett stort strategiskt djup, driver en aning med den akademiska världen och illustreras av Jonnie Hedqvist. Nu har vi kommit så pass långt i förberedelserna att alla illustrationer är färdiga, Felix är nöjd över hur spelet flyter och nästa steg blir att förbereda inför en framtida insamlingskampanj via Kickstarter.

Som ett led i detta arbete har vi alltså skapat en så kallad pre-launch-sida på Kickstarter som vi vill att så många som möjligt följer så att man kan stötta projektet när det väl släpps. Gå alltså gärna in på länken ovan och tryck på knappen Notify me on launch så missar du inte detta underbara spel!

Vi skulle även bli sjukt glada om ni hjälper oss att sprida ordet om den kommande kampanjen. Sprid då gärna den här länken: https://www.kickstarter.com/projects/vildhallon/snille-and-skrivkramp Ju fler som vet om spelet innan kampanjen på Kickstarter släpps, ju större chans är det att projektet når sina ekonomiska mål och kan tryckas upp.

Har man dessutom vägarna förbi GothCon nu i påsk så kommer det finnas möjlighet att prova på Snille & Skrivkramp i Vildhallons rum i längst upp i Södra byggnaden (bredvid butikerna). Det finns även en facebookgrupp kopplat till spelet.

Vi kommer även visa fler bilder och intervjua spelets illustratör här på hemsidan framöver. Håll ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.