Webshop

[Coffee-Table-Bok] Blod och Rost

VILD036
400.00kr
Finns i lager
1
Produktdetaljer
Vildhallon: VILD036

Följ med! Bry dig inte om dammet och de rostiga spikarna, stelkramp är ditt minsta bekymmer här i utpost Valkyrie. Du har tur att du mötte mig först och inte någon av de andra lurendrejarna från Posten eller för all del nån från Turbo Tigers. Se upp, ja du kan bara kliva över, han sover nog bara ruset av sig efter ett besök i Barbies bar eller så är han död, i så fall tar nog nån Vredebergare och ser till att kroppen försvinner snart, köp inte deras burgare bara. Se så, du ville alltså ut och söka lyckan i ödemarken? Kanske kan Stråssa trivselresor då vara något för dig? Glöm inte att hyra beskydd bara, där ute härjar Maskinhundarna fritt. Hos KÅP kan du hitta den utrustning som du saknar.

Det kommer gå bra det här.

Eller ja.. hur många caps har du på dig?

---

I tio års tid har tusentals människor samlats i Stråssa nedlagda sinterverk för att i några dagar varje sommar leva i en värld efter katastrofen. Leta skrot i ruinerna från den gamla tiden, navigera mellan farliga gatugäng, eller ge sig ut på vilda biljakter i ödemarken. Lajvet Blodsband reloaded har dokumenterats av fotografen Cajsa Lithell som tillsammans med skribenten Tobias Hadin ger er tillgång till en värld som endast deltagarna själva tidigare upplevt. Efter en synnerligen lyckad kampanj på Kickstarter så står det nu klart att fotoboken Blod och Rost trycks upp med planerad utgivning i september 2024.

OBSERVERA ATT DETTA ÄR EN FÖRHANDSBESTÄLLNING! BOKENS UTFÖRANDE KAN KOMMA ATT ÄNDRAS. LEVERANS SKER SÅ FORT DEN ÄR UPPTRYCKT - VILKET BERÄKNAS VARA SEPTEMBER 2024. TEXTEN UPPDATERAS LÖPANDE.

---

FAKTA OM BOKEN


Titel: Blod och Rost
Fotografier: Cajsa Lithell
Texter och grafisk form: Tobias Hadin
Format: TBA
Vikt: ca 2 kg
Antal sidor: ca 250
ISBN: TBA
Inlaga: Fyrfärg
Planerad utgivning: September 2024
Förlag: Vildhallon
Pressutskick: Nås via denna länk

Spara denna produkt för senare användning