Böcker,  event

Anckers & Rutgersson på Bonden Bar i Stockholm 4/12!

VÄLKOMMEN PÅ RELEASE–BARHÄNG:
”Inställt p g a PANIK” och ”Abella & Kapten: Vilse i stormen”


Vildhallon bjuder in till release för nyutgåvan av Thor Rutgerssons roman ”Inställt p g a PANIK”. Eftersom pandemin hindrade oss från att fira barnboken ”Abella & Kapten: Vilse i stormen” (även den av Thor Rutgersson, med illustrationer av Linnea Anckers), som kom förra året, passar vi på att fira den också.


Välkommen på skönt barhäng med lite boksnack. Vi ses på Bonden Bar, lördag, 4 december kl 18. På plats kan du köpa signerade ex av både ”Inställt p g a PANIK” och ”Abella & Kapten: Vilse i stormen”.
På scen intervjuas Thor, Linnea och Mattias Dristig från förlaget Vildhallon. Skriv gärna upp dig i eventet på Facebook så vi vet ungefär hur många vi blir.


I korthet:
Release för ”Inställt p g pa PANIK” och ”Abella & Kapten: Vilse i stormen”
Plats: Bonden Bar
(Bondegatan 1, 116 23, Stockholm, T-bana: Medborgarplatsen, https://g.page/bondenbar?share).
Tid: 18:00–20:00 (därefter öppnar Bonden för allmänheten och du kan stanna och festa hur mycket du vill).
Entré: Gratis.


”Inställt p g a PANIK” är en roman om förlust, om att börja om, om att misslyckas och försöka igen. Huvudpersonen, 30-åriga Mikael Sand, är sjukskriven från jobbet på reklambyrån och vandrar runt i Göteborg på måfå. På dagarna äter han skräpmat i soffan men på nätterna kan han inte sova. Ingenting förändras och han faller djupare och djupare ner i ångest och depression – men så plötsligt händer någonting! Agnes, Mikaels nya psykolog, är inte som alla andra. Hon tror att han kan bli frisk genom att skriva poesi. Riktigt så enkelt är det inte förstås, men orden blir en ingång till att se världen på nya sätt.


“Abella och Kapten: Vilse i stormen” är en barnbok som närmar sig svåra ämnen på ett lättsamt sätt. Abella och hennes pappa har flytt från ett krig. Abellas mamma finns inte längre. Måns känner igen sig. Ingen i skolan vågar prata med honom efter att hans pappa gått bort. Måns morfar berättar en fantastisk historia med apor, krokodiler och spöken. Men kanske berättar han också något om just ensamhet, sorg och vänskap?


Thor Rutgersson har skrivit flera romaner och andra böcker, ofta om psykisk ohälsa och normer. Linnea Anckers arbetar som formgivare och illustratör. Det här är deras första barnbok.


Varmt välkomna!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.