Skjut Dom i Huvudet

Tre råa expansioner på Kickstarter!

Tobias Hadins zombierollspel Skjut dom i huvudet har varit en smärre succé och första upplagan är strax slutsåld. Men oroa er inte, vi planerar att snart fylla på lagren igen! Spelet börjar få en hängiven skara av människor som tycker om det vilket är väldigt roligt!


Just nu har vi en kampanj på Kickstarter för att trycka upp hela tre nya expansioner till spelet skrivna av några av rollspelssveriges främsta konstruktörer. I samtliga expansioner finner du alltså massvis av spelöppningar, färdiga scenarion, nya stereotyper, nya fiender och en hel del regler för att göra Skjut dom i huvudet ännu bättre. De tre expansionerna är skrivna av inga mindre än Gabrielle de Bourg [Expansionen Choppa tills du droppar], Moa Frithiofsson [Expansionen Skräcken på Östra] och Björn Flintberg [Expansionen Diesel och död].


Videon till kampanjen på Kickstarter

Så tveka inte! Gå in på Kickstarter, läs mer och stötta kampanjen! Som backare får du de tre nya expansionerna tidigare än de släpps i butik och till ett bättre pris. I butik kommer häftena släppas med några månaders mellanrum, så detta är din chans att få tag i dem långt före pöbeln. Vi har även tagit fram ett speciellt och fördelaktigt paket [kolla speciellt in nivån Plundrare] för de som ännu inte äger ett exemplar av grundreglerna eller den första expansionen Odöd Kust. Och kom ihåg att man inte behöver bo i Göteborg för att kunna spela Skjut dom i huvudet. Man kan likaväl nita zombier i Malmö eller Stockholm som i Avesta, Arvidsjaur eller Norrköping …


Och just det! Ikväll [lördagen den 26 februari 2022] klockan 19.00 intervjuas Mattias Dristig från Vildhallon och spelkreatören Tobias Hadin live i videopodden Spelkult. Länken hittar du här. Vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.