Skjut Dom i Huvudet

Speltidningen Fenix rekommenderar zombierollspelet ”Skjut Dom i Huvudet”

Som Vildhallon tidigare har berättat har Tobias Hadins zombierollspel Skjut Dom i Huvudet fått höga betyg i BTJ (5 av 5 för grundspelet och 4 av 5 för Expansionen Odöd Kust).

Nu fortsätter lovorden och Skjut dom i huvudet får även höga betyg samt utmärkelsen ”Fenix rekommenderar” i senaste numret av Speltidningen Fenix (nr 4, 2021).

Grundreglerna får alltså hela 17 av 20 i betyg och Expansionen Odöd Kust får 14 av 20 av Speltidningen Fenix. Vi känner oss helt överväldigande av detta mottagande och blir än mer sporrade att fortsätta arbetet med nya Expansioner, kampanjmaterial osv.

Grundreglerna får betyg 17 av 20 i Speltidningen Fenix
Odöd Kust får betyg 14 av 20 i Speltidningen Fenix

Ytterligare en rolig nyhet är att arbetet med att ta fram folkölet ”Likblek Ale” tillsammans med Beerium nu har gått in i sitt slutskede. Såväl etiketter och ett ”prova-på-scenario” har fått sin slutgiltiga layout och Beerium rapporterar att ölen jäser på fint i tankarna. Om allt vill sig väl så släpps folkölet i mitten av augusti.

Likblek Ale – Teaser [Bildcred: Tobias Hadin]

Vi tar även tillfället i akt och påminner om att vi mer än gärna tar emot era egna scenarion, yrken, illustrationer, slumphändelser m m för eventuella framtida utgivningar. Läs mer om det här.

Trevlig sommar!

Ps. Och har man nu missat att köpa ett exemplar av Skjut Dom i Huvudet så är det hög tid att göra det via webshopen. Våra lager minskar i rask takt vilket är ytterst roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.