Uncategorized

JOSÉ SOBRINO RADA PRAKTISERAR PÅ VILDHALLON

Vildhallon välkomnar José Sobrino Rada till teamet på Vildhallon under hösten 2019. José är student på Kultur Kandidatprogrammet på Göteborgs Universitet, där han bland annat utbildar sig till kulturprojektledare. Han är 26 år gammal, bor nu i Göteborg, men är född i Colombia och uppvuxen i Umeå. José är också själv en kreatör som uttrycker sig genom att spela fiol, gitarr eller genom att måla.

JOSÉ SOBRINO RADA Foto: Eget

José har tidigare jobbat med olika kulturevenemang som t.ex. Kvickrot-festivalen i Bjurholm som har haft temat hållbarhet.

Jag kom till Göteborgs för att jag uppskattar kulturlivet här. Att jobba inom kulturområde är givande och jag gillar att hjälpa andra människor med att uttrycka sig kulturellt”, säger José.

José identifierar sig med arbetarklassen och en stor drivkraft för honom är att förstå hur olika arbetssituationer, arbetsvillkor och ens identitet påverkar en med den bakgrunden.

Under praktiken på Vildhallon kommer José driva och medverka i olika processer som har med företagets utgivningar att göra.

Besök gärna Josés Linkedin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.