Böcker,  event

ELI och Jättarnas Frön på Crippas!

Tisdagen den 23 november kl 19.00 vankas det officiell släppfest på Crippas Café för två av förlagets senaste utgivningar inom fantastikområdet – ELI och Jättarnas frön.


Sandra Mattsson är forskaren och musikern som är frontperson i det svenska symfoniska doom-metal-bandet Lamashtu. Som en del i världsbygget av bandet har Sandra skrivit fantasyboken ELI. I denna möter vi flickan Eli som växer upp och känner sig ganska oönskad av sina släktingar i den gamla assyriska huvudstaden Assur. Det är en berättelse om drömmar, om att tro på sin livskraft, det övernaturliga samt om demoner som lägger sig i människors små liv.


Läs mer här: https://vildhallon.com/webshop-2/Bok-inbunden-Eli-p37620065


Henrik Wallgren är den äventyrliga kulturarbetaren och öbon som för många är känd främst som uppskattad författare och musiker inom Göteborgs spretiga musikliv. På meritlistan finns halsbrytande sjöfarande över Atlanten och brännheta öknar samt olika teater- och musikuppsättningar. Henrik Wallgrens postapokalyptiska bok Jättarnas frön är en rå framtidsskildring som kan beskrivas som en svensk Mad Max som möter Waterworld och Röde Orm – allt marinerat i hårdkokt Pulp-litteratur och rysk dystopitradition. Vi får följa den ärrade öbon Enöras resa i ett kargt och ogästvänligt Norden där människor gör sitt yttersta för att överleva i jakten på trygghet, värme, föda och medmänsklighet.


Läs mer här: https://vildhallon.com/webshop-2/Bok-inbunden-Jättarnas-Frön-p308509044


Böckerna ELI och Jättarnas frön släpptes på Vildhallon tidigare i höst. Under kvällen bjuds ni på ett opretentiöst författarsamtal där publikens frågor kommer ges stort utrymme. Kvällens författarsamtal leds av Vildhallons förlagschef Mattias Dristig.


Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.