Rollspel

Rollspelet Skjut Dom i Huvudet får högsta betyg i BTJ

Grundreglerna av Rollspelet Skjut Dom i Huvudet får högsta betyg i senaste numret av BTJ-häftet (nr 9, 2021). BTJ-häftet går framförallt ut till alla bibliotek i Sverige, innehåller opartiska recensioner av utgivna böcker och fungerar i praktiken som en kvalitetsgranskning när biblioteken (och övriga prenumererande bokhandlare osv) gör sina inköp. En recension i BTJ-häftet betyder alltså mycket för en boks spridning. Betyget 5 av 5 innebär också att rollspelet får betyget ”Briljant!”

Lektör Daniel Gustavsson skriver i recensionen att:

”[…] Själva rollspelet är hyfsat enkelt och det går snabbt att komma igång med. Reglerna är mer riktlinjer och dessa är pedagogiskt förklarade. Skjut dom i huvudet är mycket snyggt designad och innehåller många fina illustrationer. Själva boken ser ut som en gammal VHS-kassett vilket passar det välskrivna och bitvis våldsamma innehållet mycket väl. Både regelbok och rollspelet i sig är mycket underhållande. Ska man spela ett zombierollspel blir det inte bättre än så här.”

Vi är överväldigade över dessa fina ord och välkomnar fler rollspelare till den Göteborgska zombiekatastrofen!

Köp grundreglerna och den första expansionen Odöd Kust i webshopen. Butiker och återförsäljare beställer lättast via Förlagssystem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.