Rollspel,  Skjut Dom i Huvudet

Expansionen Odöd Kust får 4/5 i BTJ

Framgångarna för Tobias Hadins Zombierollspel Skjut Dom i Huvudet fortsätter. Som tidigare berättat förärades grundreglerna med det högsta betyget 5/5 i förra BTJ-häftet. Nu är det expansionen Odöd Kust som har blivit recenserad med det höga betyget 4/5.

Daniel Gustavsson skriver i sin recension i BTJ-häftet nr 10, 2021 bland annat:

”[…] Nu kommer den första expansionen som utspelar sig vid Göteborgs kust. Man behöver fortfarande Skjut dom i huvudet som huvudsakligt regelverk men Odöd kust bjuder på nya stereotyper, nya zombietyper samt regler för strid till sjöss. Därtill två scenarier, ”Det drivande skeppet” och ”Donsö sabotage”. I förordet står ”använd det som är kul, skit i resten”. En ganska bra sammanfattning av både rollspelet och dess expansion.

Själva rollspelet är hyfsat enkelt och det går snabbt att komma igång. Reglerna är mer riktlinjer och dessa är pedagogiskt förklarade. Precis som i fallet med Skjut dom i huvudet är denna expansion extremt snygg. Om huvuddelen såg ut som en gammal VHS-kassett ser Odöd kust ut som en gammal skräckserie från 1950-talet. Mycket underhållande.”

BTJ-häfte nr 10 beräknas släppas 27 april 2021.

Vi är helt överväldigande över detta mottagande och ser fram mot att släppa fler äventyr och material till spelet. Ni har väl inte missat att det redan nu ligger lite kartor osv på Skjut Dom i Huvudets hemsida?

Tipsa även gärna ditt lokala bibliotek, bokhandel, spelbutik eller övriga återförsäljare om Skjut Dom i Huvudet. Rollspelet går då att beställa via Förlagssystem eller direkt via Vildhallon. Övriga zombieöverlevare beställer lättast direkt via webshopen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.