Skjut Dom i Huvudet

Skjut dom i huvudet och Beerium presenterar: Likblek Ale

Vildhallon och Tobias Hadin kan nu stolt meddela att vi tillsammans med Beerium Kraftölsbryggeri AB släpper ett folköl framöver med tillhörande scenario till Skjut dom i huvudet – rollspelet. Tillsammans planerar parterna även att ordna events med zombie- och rollspelstema i bryggeriets lokaler när väl Covid-19 har bedarrat.

”Vi känner oss oerhört tacksamma över att få vara en del av det här briljanta projektet. När vi fick förfrågan så gick vi igång på alla cylindrar direkt. Ett zombierollspel som utspelar sig i Göteborgsområdet… klart det även ska ha ett eget öl och en specialutgåva som utspelar sig i Surte Kraftstation! Det är en ynnest att få samarbeta med likasinnade kamrater som drivs av stort engagemang, passion för det småskaliga hantverket och som vurmar för det lokala”, låter Beerium hälsa i ett gemensamt uttalande.

När du sedan köper folkölet får du med en nedladdningslänk till ett scenario till rollspelet. Materialet är skrivet för totala nybörjare och innehåller allt du behöver för att testa på Skjut dom i huvudet – alltså förenklade regler och ett scenario som passar perfekt att spela över en kväll med några polare. Även gamla rollspelsrävar som äger grundregelboken kommer finna rikligt med underhållning i scenariot.

Erik Höglund, Marcello Milli, Tobias Hadin & Mattias Dristig [Bildcred: Josefin Larsson]

Skjut dom i huvudets Tobias Hadin kommenterar samarbetet:

”Detta känns skitkul rent ut sagt! När flera kreativa krafter samarbetar blir resultatet alltid större än delarna. När idén kläcktes att ge ut ett öl med tillhörande material tillsammans med mästerbryggarna i Beerium var det bara en av alla de där idéerna man vet att man måste utforska. Det här är, om jag får säga det själv, genialiskt!”

Beerium Kraftölsbryggeri AB är ett småskaligt bryggeri som grundades 2017 i den lilla orten Surte, i Ale kommun strax norr om Göteborg. Bryggeriets är beläget i kraftstationen i det nedlagda glasbrukets vackra och historiska lokaler. Som ett av de mindre bryggerierna i Göteborgsområdet ser Beerium det småskaliga bryggeriet som ett hantverk. Drivkraften är att vara liten men att producera öl av hög kvalitet och att ständigt sträva efter mer kunskap, bättre process och bättre slutprodukter.

Vildhallon är ett kreativt företag i Göteborg som drivs av kulturentreprenören Mattias Dristig. Verksamheten är blandad och styrkan ligger i det spretiga. Fokus ligger på utgivningar av böcker och analoga spel. Vildhallon ger bland annat ut Tobias Hadins uppskattade zombierollspel Skjut dom i huvudet som går att beställa här:

Frågor om samarbetet besvaras av:

Mattias Dristig, förlagschef Vildhallon
073 905 50 33
info[at]vildhallon.com

Marcello Milli, delägare Beerium
073 986 77 06
marcello[at]beerium.se

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.